Állampapír-nyereményjáték a Kincstárnál

Népszerű befektetési lehetőség az állampapír, egyre többen vásárolják. A Kincstárnál jelenleg 530 ezer ember rendelkezik ezzel a befektetésformával. Most lehetőség nyílik arra, hogy állampapír-vásárlással nyereményjátékban vegyen részt! Zala megyében már több mint 13 ezren nyitottak díjmentesen értékpapírszámlát vagy Start-számlát a Kincstárnál, közülük mintegy ezren az Ügyfélkapun keresztül kényelmesen, online. A megye lakosai körülbelül 70,2 milliárd forint értékben tartják megtakarításukat a Kincstárban vezetett számlán, lakossági állampapírokban, melyekből több mint 4,4 milliárd forint található a Start-számlákon.

A sok befektetési lehetőség közül a Kincstár kizárólag állampapír-forgalmazással foglalkozik, és számos előnyös feltételt, valamint kényelmi szolgáltatást nyújt ügyfeleinek:

  • A Kincstárnál díjmentes a számlavezetés
  • Pénzügyeit online is intézheti: a Mobilkincstár és Webkincstár kényelmi szolgáltatások segítségével gyorsan, biztonságosan vásárolhat állampapírt, és kezelheti befektetéseit
  • Valamennyi forgalomban lévő állampapírt megvásárolhatja vagy eladhatja a Kincstárban, így a két legmagasabb hozamú lakossági állampapírt is:
    • a Babakötvényt, amely a gyermekek életkezdéséhez biztosít magas – 8,1% – hozamú és több módon támogatott befektetési lehetőséget;
    • a Prémium Magyar Állampapírt, amelyből az 5 éves futamidejű sorozat aktuális kamata 6,6%.

 

Hogyan nyerhet számlanyitással vagy állampapír-vásárlással?

Állampapír-vásárlással úgy nyerhet állampapírt, ha 2022. február 1. és március 31. között új értékpapírszámlát vagy Kincstári Start-értékpapírszámlát nyit Ügyfélkapun keresztül a Magyar Államkincstárnál, és legalább 100 ezer forintért vesz állampapírt. Az új befektetők között 25 utalványt sorsolnak ki egyenként 100.000 forint értékben.

 

A Kincstár jelenlegi ügyfeleinek is megéri, ha most növelik megtakarításaikat. Ez esetben annyi a teendője, hogy a már meglévő értékpapírszámlájára vagy gyermeke Kincstári Start-számlájára elhelyez legalább 100 ezer forintot a nyereményjáték időszaka alatt. Ezzel megnyerheti az 50, egyenként 50.000 forint értékű utalvány egyikét, amelyet a Kincstárnál állampapír vásárlására fordíthat.

 

Hogyan lehet otthonról értékpapírszámlát nyitni?

A www.magyarorszag.hu oldalon a PÉNZÜGY menüpont alatt ki kell választani a BEFEKTETÉSEK, MEGTAKARÍTÁSOK, HITELEK kategóriát, ahol megtalálható mind a normál értékpapírszámla, mind a Kincstári Start-értékpapírszámla nyitásához szükséges űrlap. Az ügytípus kiválasztása után nyílik meg az Ügyfélkapu, amelyen keresztül – ha már bejelentkezett magánszemélyként – bármikor bárhonnan nyithat kincstári értékpapírszámlát.

 

 

Hol lehet személyesen értékpapírszámlát nyitni Zala megyében?

Zalaegerszegi Állampénztári Ügyfélszolgálat

 

Cím: Zalaegerszeg, Dísz tér 7.

Telefon: 92/501-600

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartási idő:

hétfő / kedd / csütörtök : 800-1600

szerda: 800-1800  

péntek: 800-1400

 

 

Keszthelyi  Értékesítési pont:

 

Cím: Keszthely, Deák F. u. 47.

Telefon: 30/239-0478

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartási idő:

hétfő: 800-1500

kedd/péntek: 800-1200

szerda/csütörtök : Ügyfélfogadás szünetel

 

 

Nagykanizsai Értékesítési pont:

 

Cím: Nagykanizsa, Csengery u. 2.

Telefon: 30/239-0332

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Nyitvatartási idő:

szerda: 800-1600 

csütörtök : 800-1600

hétfő/ kedd/péntek: Ügyfélfogadás szünetel