É R T E S Í T É S

lomhulladék leadásának lehetőségéről gyűjtőpontokon

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a házhoz menő lomtalanítási gyakoriságon felül a lakosságnak lehetőséget biztosítunk a lomhulladék díjmentes leadására.

Időpont:  2022. május 28. (szombat) 8:00 – 12:00 óra

Gyűjtőpontok helyszínei:

- Nagykanizsa, Tripammer u. 1. (temető mellett)

- Letenye, Csányi utca 0106/1.hrsz.

A gyűjtőpontokon díjmentesen adhatják le háztartási lomhulladékukat maximum 3 m3 mennyiségben.

A lomtalanítás során a kisebb méretű lomhulladékot zsákban vagy dobozban kérjük beszállítani – a szétszóródás megelőzése érdekében.

Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy kizárólag nagydarabos, azaz a közszolgáltatás keretében rendszeresített gyűjtőedény méreteit meghaladó lomhulladékok kerülhetnek leadásra, tehát a lom nem tartalmazhat háztartási hulladékot, szelektív hulladékot (papír, műanyag, üveg és fém csomagolási hulladékot) építési törmeléket, kerti hulladékot és faágat, autógumit, elektronikai hulladékot, illetve veszélyes hulladékot (pl.: festék, gyógyszer, ólomakkumulátor, vegyszer).

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy lomhulladékot kizárólag attól az ingatlan tulajdonostól áll módunkban átvenni, aki a rendszeres hulladékszállítást nem szünetelteti, illetve a 2022. március 31-ig elvégzett szolgáltatások hulladékgazdálkodási közszolgáltatási díjról kiállított számlát kiegyenlítette. A lomhulladék leadásához a lakcímkártya felmutatása szükséges.

Viridis-Pannonia Kft.