Németh Ilona vagyok a Térségi Közterület-felügyeleti és Mezőőri Szolgálati Társulás Közterület-felügyelője. Nagykanizsán élek két fiúgyermek büszke édesanyjaként. Középiskolai tanulmányaimat a környezetvédelem jegyében végeztem, ami alapot adott a korában és jelenleg is végzett felügyelői munkához. Több mint 20 éve dolgozom a közigazgatásban, melyből 15 évig a Nagykanizsa-i Közterület-felügyeletnél tevékenykedtem. Később 2013-ban a Járási rendszer felállásakor lehetőségem adódott egy másik közigazgatás terület megismerésére. Hatósági, majd Kormányablak ügyintézőként segítettem a hozzám fordulókat. Felsőfokú iskolai tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetem különböző szakain folytattam jelenleg a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hallgatója vagyok. Alapvégzettségem a mentálhigiénés szociális munka, amely a globális környezetvédelemről ráirányította figyelmemet az egyénekre, a személyes lelki egészségvédelem fontosságára. Az élethosszig tartó fejlődés és tanulás követőjeként folyamatosan képzem magam, hogy megfelelő naprakész szakszerű ismeretekkel tudjam segíteni a hozzám fordulókat.
A Társulás pályázati lehetőségével élve jelentkeztem és nyertem bizalmat a felépítendő szolgálat közterület-felügyelői munkájának elvégzésére, mely adminisztratív ellenőrző megelőző és helyreállító tevékenységet is magába foglal.
Munkám során mezőőr kollegával, eseti jelleggel rendőri vagy polgárőri együttműködéssel fogom ellátni a szolgálatot a társulás illetékességi területén az 5 településen tervezett járőrszolgálat keretében.
A felügyelői munka során a cél a közterületi rend és tisztaság megőrzése, az önkormányzati vagyon védelme, mely ki fog egészülni a közeljövőben a mezőőri feladatokkal is. Lehetőség van szabálytalanságok észlelése estén figyelmeztetésre, szankcionálásra: helyszíni bírság kiszabására, valamint szabálysértési feljelentés megtételére is.
A jó kapcsolat kialakítása a lakossággal rendkívül fontos ahhoz, hogy a felmerülő problémák megoldására együttműködve és csak végső esetben büntetve találjunk közösen megoldást.
Ezért kérem, hogy használják ki a felügyelet nyújtotta lehetőségeket. Az adatvédelmi irányelvek betartásával maximális segítő szándékkal, de a törvények és rendeletek betartásával szeretném a köz szolgálatában végezni a rám bízott feladatot.
A Szolgálat székhelye a Szepetnek Községi Önkormányzatnál található, ahol akár személyesen tudnak bejelentést tenni, információt - segítséget kérni a rendeletekben foglalt hatáskörömbe utalt esetek kapcsán. Telefonon is elérhető a felügyelet amennyiben a lakosság számára ez kedvezőbb.
Elérhetőségem: 06-30-1526012 Hétköznapokon 7 és 20 óra között hívható. Elektronikus úton a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen várom bejelentéseiket, kéréseiket.